Tuesday, January 19, 2021

Uusi maailma

 Ihmisen elämä on täynnä yllätyksiä. Kun edellisessä postauksessani olin vajonnut  syystä murheen alhoon, missä  osatekijöinä olivat traumaattinen yksin jääminen pitkän liiton jälkeen, pimeys, koronan aiheuttama eristyneisyys ja tunne kaiken loppumisesta, tuli vanha ystävä kuin taiottuna elämään. Leski hänkin, perheystävä, jonka tapasin ensimmäisen kerran vuosikymmeniä sitten.

Muutaman kuukauden puhelimessa pähkäiltyämme tykästyimme uudella tavalla, pohdimme elämäämme ja  huomasimme win-win-tilanteen mahdolliseksi. Nyt asustelemme yhdessä ja huomisen kuva on taas olemassa. Jospa se tästä.

Salkkujen arvot ovat taas nouseet, oma pääoma on noin 240 ke ja markkina-arvo 275 ke.

Tarkemman raportin annan, kun pääsen läppärin ääreen.

Entiseen tapaan en osaa arvata, mitä on tekeillä.

Olkaapa silti varovaisia, markkina on nyt liian innoissaan minun makuuni. (Osake)inflaatio ja korkojen nousu tulevat aina salakavalasti.

Liikkeellä on älyttömän paljon irtonaista likvidiä, rahastomerkinnät ovat ennätyskorkealla ja uusia intoilijoita on tullut sankoin joukoin nousuhippojen jatkoille.

Pysyn edelleen all-in  115% osakepainolla salkun osalta, kokonaispaino lienee 90%.

Hyvää kevättä kanssakulkijoille!

5 comments:

 1. Hei Kinski,

  Mahtavaa kuulla että sinulla menee hyvin!

  Kirjoittelin juuri itsekin saman tyyppisiä ajatuksia markkinasta:

  https://laiskasijoittaja.blogspot.com/2021/01/5-merkkia-siita-etta-olemme-kuplassa.html

  Minullakin on käytännössä 100% osakepaino, mutta yritän tänä vuonna säästellä 50k käteiskassan seuraavaa isoa ostotilaisuutta varten...

  Upeaa sijoitusvuotta ja vuotta muutenkin 2021!

  ReplyDelete
 2. Kiva, että asiasi ovat hyvin. Korona kieltämättä on muuttanut monen elämää ja joillekin se voi olla kova paikka. Ei tämä nykymaailma ole helppo kenellekään, mutta jossain vaiheessa asiat helpottaa. Tsemppiä ja onnea!

  ReplyDelete
 3. Kiva, että yksinäisyys on hellittänyt. Se tappaa omien kokemusteni mukaan siinä missä monet muutkin asiat. Itse viihdyn aika hyvin yksin, mutta kyllä tämä korona alkaa tuntua vaikeammalle, mutta asiat varmasti helpottavat piakkoin. Tsemppiä. Kiva, että pääomakin kasvaa

  ReplyDelete
 4. Hienoa kuulla.
  Toivon kaikkea hyvää, menestystä ja iloa, aurinkoa sinulle.
  Olen seurannut blogiasi pitkään ja nyt oli aika sanoa jotain.
  Jatka kirjoittamista, teet arvokasta työtä.

  ReplyDelete
 5. Milloinhan se pääsee taas läppärille.

  ReplyDelete

Lisää kommenttisi, kiitos