Thursday, February 27, 2014

Toisen hevosella - osingonkasvattajatTutkailen aamuisin sijoittajakollegoiden hengentuotteita oikealla vierivästä blogirullasta. Usein sattuu silmään hyvin ajateltuja postauksia.

DivGro on koonnut suosittuja osingonkasvattajia ja niiden tunnuslukuja. Itse omistan näistä toistaiseksi vain Coca-Colaa, mutta jonotuslista on pohtimisen väärti.

Suositut osingonkasvattajat amatööribloggaajien salkuissa.

Toinen tutkimuskohteeni ovat S&P 500:n  osinkoaristokraatit, osakkeet jotka ovat nostaneet osinkoaan yli 25 vuotta.

Dividata on myös oiva lähde. Samoin Dogs of The Dow ja Divident Channel.

Markkinainformaatiota tulvii nykysin niin paljon netistä, että omalla rahalla toimivan paras linjaus olisi kai keskittyä omaan suoritukseen ja katsoa mihin se riittää. Toisten apinoiminen voi silti olla hyödyksi. Ideoita voi jakaa, lainata ja varastaa.

Ja vaikka näistä edellämainituista en varsinaisia virheitä ole löytänytkään, ilmeisesti luotettavin tietokanta on Reuters.

Edit:

Silmään sattunutta:
Hyviä uutisia ETF-sijoittajille. db X-trackers muuttaa osan pörssinoteeratuistarahastoistaan fyysisiksi ja samalla kokonaiskulusuhdetta alennetaan reilusti. Kilpailu pakottaa tähän.
Rebecca Hampsonin jo 10.2.14 kirjoittama juttu täällä.

Warren Buffet's annual letter 2014.2 comments:

  1. Hei, pidän blogistasi, sulla on hyviä tekstejä! Varsinkin blogrollista löytyy aina uusia ja mielenkiintoisia blogeja.

    ReplyDelete
  2. Kiitos kiittämisestä. Sama kaiku on askelten.

    Käytän blogrollia omana muistikirjana ja pyrin poimimaan viisaudet niistä.
    BTW: Kirjoitin blogiisi kommentin.

    ReplyDelete

Lisää kommenttisi, kiitos