Sunday, March 3, 2013

Puolella vauhdilla eteenpäin

Joku on juonut kuun vajaaksi.
Nyt puoli kuutamoa on täysi uni.
Runoilijan kuonon päällä
viisi mittaa multaa. Li Po - virkamies ja
typerys niin kuin minäkin - kuka nyt
mölyää kilpaa auringon kanssa?
-Li Bao

Osto Armour Residential REIT Inc. 300 hintaan 6,66 USD. 

ARR on kuukausittain 14%  osinkoa jakava, aggressiivisesti kasvava ja vahvalla vivulla operoiva miREIT, jonka huono viime neljännes säikäytti sijoittajat. Osake on houkuttelevasti hinnoiteltu ja täydentää kiinteistökoriani, johon pitänee ottaa ytimeksi jokin vakaampi REIT-ETF esimerkiksi Vanguardilta VNQ

Salkun tuotto Nordnetin osalta on  3,1 %. Kolmen kuukauden tuotto on 6,5% mutta vuosituotto laahaa edelleen. Seligsonin pikkuposition annualisoitu tuotto on reippaasti 21,8%. Viime vuoden tappiot painavat Nordnet-salkun tulosta. Vuoden alusta talletukset

Salkun arvo 1.3.2013 oli 60395. Tuotto viime aikoina pari prosenttia kuussa. Lupailee hyvää tulosta. Kohtuullista mutta ei riittävää. Kulujen osuus on edelleen liian korkea ja toisaalta korkosijoitukset (DXSU, korkorahastot) joita on 8,2% salkusta tuottavat huonosti.



Nordnet

Tässä kuvaus toimialahajautuksesta. Kiinteistöjen osuus on jo 16,8% mutta ei-syklinen kulutus on huolestuttavasti alipainossa.

Kiinteistöjen kehitys ja keskihajonta. Kiinteistökoria voisi vielä täydentää. Monessa sijoittajassa asuu pieni asuntosäästäjä. Miksi maksaa velkaa kun voi ostaa asumisosuuksia käteisellä ja nauttia vuokratuotosta ja korkoa korolle -ilmiöstä. 



No comments:

Post a Comment

Lisää kommenttisi, kiitos